Rens / Rengøring

59 resultater fundet
Ditec multi dressing 500 ml
2012
Autoopretning Vendsyssel ApS
indvendig og udvendig balsam af højeste kvalitet til forbedring af plast, vinyl, gummipakninger, dæk og motorrum osv. Kan fortyndes med vand.
119 kr.
106 kr.
Se detaljer
BASTA FÆLGRENS 500ML
81 5982151
Uggerhøj A/S
Fælgerens 500ml Få hurtig bugt med snavsede fælge ved hjælp af Basta Fælgrens. Effektiv og hurtig løsning til at få dine fælge eller hjulkapsler rene. Basta Fælgrens med farve indikator, er et fantastisk produkt, MÅSKE VERDENS BEDSTE. Nem og hurtig løsning Effektiv Opløser nemt skidt og snavs Farveindikator BRUGSANVISNING: Påfør produktet på dine fælge eller hjulkapsler, se farven skifte fra blå til violet. Skyl derefter med vand. For optimal brug Basta Fælgbørste eller mikrofiberklud. Skader ikke bremser eller lak.
90 kr.
50 kr.
Se detaljer
RACOON SEE THROUGH - GLASS CLEANER - GLASRENS 500ML
80 SEE-TRO-GLA-01
Uggerhøj A/S
OBS! Denne vare skal skaffes hjem, forvent derfor lidt længere leveringstid. Mere end bare en glasrens! Racoon Glassrens fjerner nemt silikonerester, olie- og insektrester fra frontruderne og forlygterne. Specielt udviklet til at fjerne den trafikfilm, som kan forekomme på din frontrude. Fjerner nikotin, støv og fedtfingre på den indvendige side af ruder og spejle. Når du f.eks. selv skifter dine viskerblade, kan du med fordel rense ruden inden montering af dine nye viskere. Det vil forlænge levetiden på dine viskerblade, når du således fjerner skidt og snavs inden brug.
119 kr.
Se detaljer
BASTA CAR WIPES ALLROUND 20 STK
81 5970028
Uggerhøj A/S
Bilservietter allround 20 stk Basta Wet Wipes til rengøring af bilen, wipes der kan bruges til alle flader i bilen. Super nem og hurtig bilpleje, i en flatpack med let åben/luk, så emballagen er tæt. Lige til at opbevare i handskerummet så du altid har mulighed for at rengøre dit køretøj. 20 wipes i en Flat-Pack Nem og hurtig pleje til dit køretøj
40 kr.
Se detaljer
BASTA CAR WIPES VINYL 20 STK
81 5970004
Uggerhøj A/S
Bilservietter vinyl Basta Wet Wipes til vinylpleje. Super nem og hurtig bilpleje, i en flatpack med let åben/luk, så emballagen er tæt. Lige til at opbevare i handskerummet så du altid har mulighed for at ordne rengøre dit køretøj. Hurtig og nem pleje Flatpack med let åben/luk
40 kr.
Se detaljer
MEGUIAR PASTE WAX CARNUBA, ØVRIGE
94 999 00602
Gørløse Autoimport ApS
Gold Class Carnauba Plus Premium Paste Wax er det seneste skud på stammen i carnauba baserede vokse og er dermed en videreudvikling af den tidligere Gold Class Carnauba voks, og fåes naturligvis i både flydende voks og pasta (hård). Ny lækker formular med den bedste carnauba vokse plus tilføjelsen af den beskyttende polymer, Giver dybere glans og bedre reflektioner, Er sikker at benytte på klar lak - Længere holdbarhed takket være tilføjelsen af polymer Den nye formulering giver længere holdbarhed, bedre dybde og højere glans, alt sammen takket være en mikstur af det bedste fra begge verdener. Den er optimal på en blanksort bil. Og sikrer at reflektionerne fra de velkendte swirls bliver minimeret. Du kigger her på paste versionen (hård voks).
405 kr.
Se detaljer
MEGUIAR REFLECT TIRE SHINE, ØVRIGE
94 999 00620
Gørløse Autoimport ApS
Indholder en speciel teknologi, således at dækket ser ud som om det skinner og funkler i direkte sollys, lidt som om der er metal flakes eller glasperler i. Det er der dog ikke, så effekten er skabt ved hjælp af en ny teknologi der giver denne effekt. Produktet holder utrolig længe.
275 kr.
Se detaljer
MEGUIAR CERAMIC DETAILER, ØVRIGE
94 999 00636
Gørløse Autoimport ApS
RENGØRING OG BESKYTTELSE: Spraydetaileren fjerner forsigtigt forurenende skidt som fx. støv, fingeraftryk og fugleklatter, mens der tilføjes vandperlende beskyttelse af lakken. CUTTING-EDGE TECHNOLOGY: Indeholder sofistikeret SiO2 Hybrid keramisk beskyttelse, som gendanner overflade spændingen på din bils coating, lak eller forsegler, så den efter brug fremstår som nyforseglet. LET AT BRUGE: Sprøjt på og tør af, så nemt fjernder du frisk skidt og møg fra lakken. Den høje smørreevne af produktet sikre en ridsefri aftørring af selv mørke blanke lakker. FORBEDRER BESKYTTELSE: Forbedrer voks, coating & forseglere så der opnås højere gland og ofte endnu bedre vandperlende effekt. OPNÅ ET NYVASKET LOOK: Fjern forsigtigt frisk støv, skidt og møg imellem dine regelmæssige vaske, før de når at sætte sig fast.
323 kr.
Se detaljer
MEGUIAR PERFECT CLARITY GLASS, ØVRIGE
94 999 00605
Gørløse Autoimport ApS
Vores nyeste glasrens. Professionelt glas rens til forbruger priser, glas rensen fjerner fast groet snavs, ruden behøver ikke en vask eller anden form for rengøring.
211 kr.
Se detaljer
LÅSEOLIE 40ML, ØVRIGE
94 999 00214
Gørløse Autoimport ApS
Indeholder PTFE, for efektiv smøring af alle typer låse. Forebygger frysning, og at låsen ruster.
31 kr.
Se detaljer
MEGUIAR ALL-PURPOSE CLEANER, ØVRIGE
94 999 00617
Gørløse Autoimport ApS
En universel måde at rengører alle overflader - lige fra tekstil, plastik, læder og hvad du ellers kan finde af overflader. Produktet trænger ind i dybden og efterlader ingen skjolder på overfladen og giver derfor mulighed for at fjerne alt fra dit kæledyrs uheld, støv, pletterne bagpå sædet fra ungernes vinterstøvler eller det nedtrampede skidt i gulvtæppet. Produktet sprayes på og kan med fordel få lov til at trække et øjeblik inden det aftørres med en tør klud. Ved særligt genstridige pletter kan man tage en børste og køre på pletten, som fx vores Interior Brush. Indhold: 710 ml
242 kr.
Se detaljer
POLERMIDDEL 500ML, ØVRIGE
94 999 00213
Gørløse Autoimport ApS
Let anvendeligt poleringsmiddel baseret på karnaubavoks og silikone. Der giver en utrolig dybdeglans, and langvaring beskyttelse.
19 kr.
Se detaljer
MEGUIAR LIQUID WAX CARNUBA, ØVRIGE
94 999 00603
Gørløse Autoimport ApS
Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax er det seneste skud på stammen i carnauba baserede vokse og er dermed en videreudvikling af den tidligere Gold Class Carnauba voks - og fåes ligesom sin lillebror naturligvis i både flydende voks og pasta (hård). Du kigger her på den flydende version.
405 kr.
Se detaljer
MEGUIAR BUG AND TAR REMOVER, ØVRIGE
94 999 00629
Gørløse Autoimport ApS
Teknologi af professionel styrke, som er sikker at anvende på alle klare laktyper. Hård ved insekter, nænsom ved lak og alle udvendige overflader. En stærk aktivskum, løsner fastsiddende insekter.
158 kr.
Se detaljer
BASTA CAR WIPES RUDERENS 20 STK
5970011
Uggerhøj A/S
Bilservietter ruderrens 20 stk Basta Wet Wipes til vinduer og spejle. Super nem og hurtig bilpleje, i en flatpack med let åben/luk, så emballagen er tæt. Lige til at opbevare i handskerummet så du altid har mulighed for at ordne dit køretøj. Til vindue og spejle I flat-pack Nem og hurtig pleje
40 kr.
Se detaljer
Side 1 af 4

I denne kategori finder du alle vores rens / rengøring. Vi har i rens / rengøring et bredt udvalg af produkter tilgængelig, fra en lang række forskellige forhandlere.
På nuværende tidspunkt, finder du i rens / rengøring hele 59 til salg.
Du kan i rens / rengøring finde både nye og brugte produkter. På nuværende tidspunkt, finder du i rens / rengøring, 0 brugte produkter og 59 nye produkter.