Reservedelsnr.
2014
Brugt
Nej

Sælger

Ditec H.D.Multi

Beskrivelse

Kraftig universalrengøringsmiddel til en lang række rengøringsapplikationer. Velegnet til tungere indvendig og udvendig rengøring.
Velegnet til brug på næsten enhver indvendig eller udvendig overflade:

- Lakering – Dørlukninger – Motorer – Stof – Tæpper – Gummi.

Indvendig rengøring: Ideel til rengøring af tungere tilsmudsning fra alle indvendige overflader, herunder stoftæpper og sæder, plast- og metalbeklædning, dørlukkede områder og hovedbeklædninger.

Udvendig rengøring: Kraftfuld rengøringshandling, der er fremragende til at fjerne tørrede fejlaflejringer fra maling, trim og glas. Også fremragende til rengøring af cabriolet hætter.

Brugsanvisning: Spray direkte på overfladen eller mikrofiberkluden, for stædigt snavs lad produktet arbejde i to minutter og omrøre for at løsne snavs. Tør af for at rengøre og lad det tørre naturligt. På udvendige overflader skylles grundigt med vand og tørres med en klud bagefter.

Seddel: Nogle legeringer og plast er følsomme over for stærkere alkalibaserede opløsninger. Hvis du er i tvivl, skal du tjekke før brug. Til stofrensning skal du kontrollere et lille iøjnefaldende område for farveægthed inden generel rengøring.