Ny søgning

LDV MAXUS Bus 2.5 D

HK: 95
Motorkode: VM39C, VM40C

Bagrude

2 resultater fundet
Side 1 af 1

I denne kategori, finder du bagruder til alle typer af biler. Uanset om du er på udkig efter et erstatningsvindue eller en opgradering, har vi det, du har brug for. Vi fører en række forskellige bagruder, herunder tonede, og endda opvarmede muligheder.

Bagruder til biler spiller en vigtig rolle for at holde dig og dine passagerer i sikkerhed på vejen. Disse vinduer er typisk fremstillet af stærke, brudsikre materialer som glas eller plastik, og de er designet til at modstå stød fra genstande og affald. Nogle bilbagruder kan også være tonede eller have andre særlige funktioner, f.eks. UV-beskyttelse eller varmeelementer, for at give ekstra komfort og sikkerhed under kørslen.

Når du vælger en ny bilbagrude, er der flere faktorer, du skal tage hensyn til. For det første skal du sikre dig, at vinduet er kompatibelt med dit bilmærke og din bilmodel. Derudover bør du tænke over, hvor meget du vil bruge på din nye bagrude, og om du foretrækker en original fabrikserstatningsdel eller en uoriginal.

Hvad koster det at få skiftet bagrude?

Den gennemsnitlige pris for udskiftning af en bagrude er mellem 1.500 kr. og 2.500 kr. Denne pris varierer afhængigt af bilens mærke og model samt den type rude, du vælger. Du kan forvente at betale mere for en opvarmet eller tonet rude, og arbejdsomkostningerne vil også være højere, hvis du skal have hele ruden udskiftet.