Testudstyr

9 resultater fundet
HC CARGO Circuit Tester
210212
MS AUTO-TEKNIK
Polsøger Prøvelampe
58 kr.
46 kr.
Se detaljer
ATEQ VT56SE TPMS Tester
AutoMaskiner.dk
OBS. 12mdr. opdatering med til værdi 999 ex.moms. TPMS tester med OBD-stik. Trådløs via bluetooth til programmering og udlæsning af data, Ekstra tilbehør med til den. ODB STIK F/VDO TPMS TESTER
2.750 kr.
Se detaljer
pico 4225
AutoMaskiner.dk
kontakt Søren Larsen 97945713
10.000 kr.
Se detaljer
Schumacher Batteri Tester XP900KIT
AutoMaskiner.dk
God batteri tester med printer til.
1.250 kr.
Se detaljer
Hella Gutmann MegaMacs X2
AutoMaskiner.dk
MegaMacs X2, fejlfri, ser ud som ny. Abb udløber 31/5-2024
10.000 kr.
Se detaljer
Pico Picoscope 4425A 4Ch
AutoMaskiner.dk
4-kanals PICO-BNC+ scope inkl. diverse kabler i plastkuffert. 4-Channel Starter Kit giver dig den lavest mulige omkostninger for et PicoScope ejerskab. Sættet leveres komplet med et grundlæggende sæt af ledninger og clips, så du kan udføre mange almindelige opgaver, herunder at teste de fleste sensorer, relativ kompression og cylinder balance tests. Der medfølger tilbehør såsom strømtænger og tændspole-sonder m.v.
12.500 kr.
Se detaljer
Mega Macs X m. tablet og MT-usb HGS Diagnose tester
AutoMaskiner.dk
Diagnosemodul Mega macs X inkl. software. X2 licens hele 2024 Mega Macs X tilbyder en let tilgængelig og brugervenlig tilgang til kommunikation med bilen på rampen, hvor diagnoseenheden kan monteres på bilens siderude og derefter let kobles diagnosestikket til køretøjets OBD-interface. HGS tablet mega macs x. Det er især nemt at starte diagnosen med den valgfrie Hella Gutmann-tablet. Den moderne Android-tablet leveres med en dockingstation, der kan tilsluttes via flere forskellige interfaces (HDMI, Ethernet osv.). Den er blevet omhyggeligt udvalgt ud fra hurtighed, pålidelighed og robusthed samt tilpasset til diagnose med mega macs X. MT-USB mega macs X inkl. kabler. Hvis mega macs X er koblet til det valgfrie måleteknologi-modul MT-USB via USB-kabel, vises menupunktets målingsteknologi automatisk på SDI-overfladen på betjenings- og displayenheden. Det betyder, at din diagnostiske enhed - forudsat at du har den relevante licens - også bruges som et praktisk to -kanals multimeter til spændingsmålinger op til 60 volt samt strøm- og modstandsmålinger. Du kan nemt foretage alle indstillinger ved hjælp af styreenheden.
25.000 kr.
Se detaljer
Bosch FLA 203
AutoMaskiner.dk
Bosch rullefelt med kølblæser
31.250 kr.
Se detaljer
ALCAR VT56
AutoMaskiner.dk
ALCAR TPMS TESTER HOLDER OPDATERING TIL 10/2024
1.250 kr.
Se detaljer
Side 1 af 1

I denne kategori finder du alle vores testudstyr. Vi har i testudstyr et bredt udvalg af produkter tilgængelig, fra en lang række forskellige forhandlere.
På nuværende tidspunkt, finder du i testudstyr hele 9 til salg.
Du kan i testudstyr finde både nye og brugte produkter. På nuværende tidspunkt, finder du i testudstyr, 8 brugte produkter og 1 nye produkter.