495 kr. 399 kr. inkl. moms Køb hos 3B Biler ApS
Reservedelsnr.
5911665
Brugt
Nej

Sælger

Saphe One Trafik Alarm Saphe One Trafik Alarm

Beskrivelse

Den originale trafikalarm fra Saphe er den mest udbredte trafikalarm i Danmark. Med Saphe One er du altid opdateret over trafiksituationen med Danmarks bedste dækning - en dækning som giver tryghed på landevejene. Den gode dækning gælder ikke kun i Danmark. Saphe One trafikalarmen virker upåklageligt i udlandet og med over 100.000 faste fartkameraer registreret i alt i vores database, er du i sikre hænder hvis der er stærekasser forude.
- Danmarks bedste dækning
- Virker i udlandet
- Starter automatisk
- Tydelige alarmer med lys og lyd
- 2 klæbepuder medfølger til montering

Saphe One placeres i bilen og forbindes via Bluetooth til en app på din smartphone.

Saphe One advarer dig mod farer, ulykker og fartkontroller forude.

Mobiltelefonen skal medbringes som forbindelse til netværket, men app'en kører i baggrunden, og dermed slipper brugeren for at fumle med telefonen under kørslen.

Saphe One drives af brugerdata, og fungerer fordi alle Saphe-brugere indrapporterer fartkontroller og trafikale hændelser ved at trykke på den blå eller den røde knap. Den blå knap indikerer en fartkontrol og den røde knap indikerer en ulykke eller anden fare.
Signalerne modtages på en central computer, og herfra sendes advarslen via mobiltelefonen og Saphe-enheden ud til andre brugere i nærheden. De øvrige brugere vil herefter blive advaret, når de er i en afstand af ca. 25 sekunder fra det aktuelle sted.

Grunden til at Saphe One fungerer så godt er, at når først enheden er installeret, skal bilisten ikke huske at starte en app. Saphe One er automatisk aktiv på samtlige bilture.

Bedre end bare en app
Komfort - Starter automatisk, bare kør
Effektiv - Dræner ikke mobilen for strøm
Tydelig - Alarmerer via indbygget højttaler


800.000 aktive brugere

Saphe samarbejder med Fartkontrol.nu - Danmarks største og mest populære trafik-app. Det samlede netværk består nu af omkring 800.000 aktive brugere!

Se mere her:
https://youtu.be/hkY8WVVjIsw

Denne Saphe One Trafik Alarm Saphe One Trafik Alarm kan du købe for kun 399 kr. inkl. moms. (Du sparer mange penge, da normalprisen er 495 kr. inkl. moms.)

Den er ikke brugt og har reservedelsnummer 5911665. Reservedelen finder du hos 3B Biler ApS i Ballerup. Du kan kontakte forhandleren pr. telefon eller besøge deres hjemmeside.

Lige nu har vi 0 Reservedele på lager. Klik dig ind her, for at se hele udvalget af Reservedele: https://seek4cars.net/reservedele

Spar mange penge på reservedele og biler ved først at søge på vores markedsplads. Vi er Danmarks største!