499 kr. 350 kr. inkl. moms Køb hos 3B Biler ApS
Reservedelsnr.
89530
Har mindre defekter
Nej
Brugt
Nej
Kvalitet
OE

Sælger

PARK SOLAR PARK SOLAR ELEKTRONISK P-SKIVE. - SORT

Beskrivelse

Det miljøvenlige parkeringsur

Samatech ApS har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet en unik p-skive, som selv registrerer parkeringstidspunktet og som oven i købet forsynes ved hjælp af en integreret solcelleteknologi.

Teknologi i høj klasse
Teknologien i Park Solar fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning).
På samme vis registrerer Park Solar, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Solcelleteknologien og den automatiske aktivering gør, at du ikke skal huske at stille p-skiven. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Klassisk design
Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Solar. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Solar bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver.
Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.

Features
Med integreret solcelleteknologi
Indstiller parkeringstiden automatisk
Manuel indstilling af parkeringstiden er mulig
Præcist urværk fra japanske Citizen. Ikke radiostyret - virker på steder som p-kældre, garager m.m.
Automatisk skift mellem sommer- og vintertid
Nem og hurtig montering
Dansk design
Enkelt og klassisk udtryk

Denne PARK SOLAR PARK SOLAR ELEKTRONISK P-SKIVE. - SORT kan du købe for kun 350 kr. inkl. moms. (Du sparer mange penge, da normalprisen er 499 kr. inkl. moms.)

Den er ikke brugt og har reservedelsnummer 89530. Reservedelen finder du hos 3B Biler ApS i Ballerup. Du kan kontakte forhandleren pr. telefon eller besøge deres hjemmeside.

Lige nu har vi 0 Reservedele på lager. Klik dig ind her, for at se hele udvalget af Reservedele: https://seek4cars.net/reservedele

Spar mange penge på reservedele og biler ved først at søge på vores markedsplads. Vi er Danmarks største!