4.000 kr. inkl. moms
Kontakt AutoMaskiner.dk
Brugt
Ja

Sælger

AutoMaskiner.dk
3B-Biler
Skovvej 78
2750 Ballerup

Texa TXT Tester

Beskrivelse

Texa TXT Tester , Texa

TEXA TXT Professionel tester til Bil mange mærke specifikke test kabler medfølger

TEXA NAVIGATOR TXTs er den mest fuldstændige og alsidige OBD tester i serien og kan bruges på enhver type køretøj – bil, lastbil, motorcykler, marine, landbrug & entreprenørmaskiner. Trådløs tilslutning betyder, at brugeren kan udføre diagnostiske tests og kan samtidig bevæge sig frit rundt omkring køretøjet og på værkstedet.

NAVIGATOR TXTs biltester kan udføre alle almindelige diagnostiske tests for biler, herunder: læse og rydde fejl, vise tekniske parametre og aktiveringsstatus, indstille og konfigurere olieskift, service, nulstille airbagkontrollampen, ECU konfiguration, nøgler og fjernbetjening.

I dag er denne universelle OBD tester & biltester et uundværligt stykke autoværktøj for ethvert bilværksted. Uanset, hvad fejlen er, er det sandsynligt, at det, i løbet af enhver reparationsproces, vil være nødvendigt at få adgang til ECUen for at rydde fejlkoder eller konfigurere erstatningskomponenterne, operationer, der kun er mulige ved hjælp af en OBD tester for fagfolk.

I dag kræver selv regelmæssig service og vedligeholdelse i mange tilfælde brugen af en biltester til at nulstille servicelys og tjekke eller aktivere de forskellige systemer.

NAVIGATOR TXTs OBD tester for pc er den seneste multibrand diagnostiske brugerflade fra TEXA. NAVIGATOR TXTs er en effektiv multibrand OBD tester og autoværktøj der forbindes direkte med køretøjets diagnosestik og kommunikerer via Bluetooth med AXONE 4, AXONE 4 Mini og MULTI PEGASO skærmenheder eller alternativt med en Windows pc.

OBD tester TEXA TXTs diagnostisk software funktioner:
Fejl læsning og rydning
Parameter status visning
Aktiveringer og tests
Nulstiller olieskift lys
Husker servicebeskeder
Nulstiller airbagsystem
ECU konfiguration
Programmering af nøgler og fjernbetjening
Bremseservice
Service af dæksystemer
Ledningsdiagrammer og komponentplacering
Pass-thru enhed
SAE J2534

Kontakt
Navn: 3B Biler Ballerup
Tlf: 38890800
Email: bobil@3b-biler.dk